Som jeg ser det

Sprog: Dansk
Sideantal: 218
Udgivet: 23-08-2011
ISBN10: 8779733727
ISBN-13: 9788779733725
Forlag: Tiderne Skifter

Den engelske forfatter Julian Barnes er i Danmark kendt for sine romaner og novellesamlinger. Tolv i alt er det blevet til på dansk siden romanen Flauberts papegøje i 1987. Men Julian Barnes er også en formidabel essayist hvad læsere af bl.a. den selvbiografiske bog Ikke noget at være bange for (dansk udgave 2010) vil vide.

Med Som jeg ser det præsenteres vi for en ny side af Julian Barnes. Her udfolder han sig ikke alene som den vidende og indsigtsfulde kender af Frankrig fransk kunst og åndsliv en viden og en livslang fascination Julian Barnes gang på gang har demonstreret i sit forfatterskab. I disse tolv essays viser han sig som en blændende beskriver og fortolker af den moderne billedkunsts mestre med Géricault Delacroix Courbet Manet Degas Vallotton Bonnard Vuillard Braque og Magritte som de centrale figurer.

Bogen er blevet til på opfordring fra Tiderne Skifter og er indtil videre kun udgivet på dansk.

Julian Barnes f. 1946 er en af Englands mest anerkendte forfattere. På dansk er udgivet en lang række af hans romaner noveller og essays. Senest udkom romanen Arthur & George (2008) og erindringsessayet Ikke noget at være bange for (2010).

Det klikker når jeg går. En prikkende, klikkende, knitrende lyd. Gatebelysningen speiler seg og tøværet har smeltet bort julestemningen. Det drypper av avdanka.

Oversættelse for ‘Som jeg ser det’ i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. Jeg er lige kommet hjem fra DR Byen, hvor jeg har været pressefotograf til (i gættede det) X-Factor. Jeg har været der inde sammen med min gode veninde Camilla. I flere sammenhænge, læserbreve og sociale medier, læser man om mennesker, der er fortvivlede over at deres skattekroner går til arbejdsløse, der ikke gider. Mikael Busch Født 1962. Cand.mag. i tysk og fransk fra Aarhus Universitet.

Sidefag i mediefag, også fra Aarhus Universitet. Lektor på Kolding Gymnasium. Modsat sygdomme og psykiske lidelser som OCD, depresion, angst, stres m.m. er autisme en livslang lidelse. – Et handicap som de berørte har til den dag de dør. Køb ‘Som jeg ser det’ bog nu. Den engelske forfatter Julian Barnes er i Danmark kendt for sine romaner og novellesamlinger. Tolv i alt er det blevet til p. Slik jeg ser det. mandag 13. februar 2012. Denne likte både jeg og sønnen min Magnus..

Det som er deilig med en slik dag er at ve. Sett litt farger på livet. Jeg ville gjerne skrive om jeg ser kampanjen som har vært i mediene.

Synes det er en utrolig fin og opplysende side, som får søkelys på barna som ikke blir sett. Obstfelder mener kanskje å si til sin samtid: Dere sier at jeg er underlig, men det er tvert imot dere som er underlige fordi dere ikke ser det jeg ser.

Som jeg ser det

Leave a Reply