Sønner

Sprog: Dansk
Sideantal: 600
Udgivet: 04-06-2014
ISBN10: 8702120127
ISBN-13: 9788702120127

Stor roman om det moderne Amerikas tilblivelse. En fortælling om tre generationer, der tager læseren med fra det vilde vestens kultivering til det olierige, moderne Texas. Om 13-årige Eli McCullogh, hvis familie myrdes af en hærgende comanche-stamme. Selv bliver han optaget i stammen som høvdingens adoptivsøn, indtil han på ny bliver alene og tvinges til atter at prøve at finde en plads i en verden, han ikke hører til i. Det bliver til en rejse, der præger de følgende generationer i McCullogh-familien, som bliver en af de rigeste i Texas.

Af forfatteren til American Rust.

Fil størrelse: 860 KB

Directed by Erik Richter Strand. With Nils Jørgen Kaalstad, Mikkel Bratt Silset, Edward Schultheiss, Henrik Mestad. Trouble starts when Lars, a 25-year-old with few. 09.03.2007 · Lars er en 25-åring på stedet hvil i livet. Han vil bare gjøre godt, men evnene er ikke alltid på høyden. En dag begynner han å mistenke en gammel. Sønner Af-Vinden, Moscow, Russia. Log in or sign up to contact Sønner Af-Vinden or find more of your friends. Sønner er en norsk dramafilm fra 2006. Den er Erik Richter Strands første langfilm som regissør. Manuset er skrevet av Thomas Seeberg Torjussen i samarbeid med. 14.02.

2011 · Hedemarkens Sønner er to kara, ‘n Oddvar og ‘n Krestian. Dom pleie å ha mæ hu Aslaug, som kæille seg før Hedemarkens Datter.

Her er den fyste låta. Lars er badevakt i en svømmehall på østkanten i Oslo. Han har et godt hjerte, men temperamentet antennes fort og voldsomt. Dette har vært et problem for Lars hele. The new Urban Jürgensen & Sønner Alfred watch with images, price, background, specs, & our expert analysis.

Sønner

Leave a Reply