Stop dig selv, Tobias!

Sprog: Dansk
Sideantal: 164
Udgivet: 19-07-2016
ISBN10: 8771885420
ISBN-13: 9788771885422

Det er henover sommeren før sjette klasse, at tingene begynder at ændre sig for Tobias. Kropsbehåring kommer snigende, og hans tissemand bliver mere selvstændig, end hvad godt er. Ikke nok med at han kæmper med bremsespor i underbukserne og ståpik på de pinligste tidspunkter, så er det heller ikke nemt at være forelsket i den smukkeste pige i verden. Lettere bliver det heller ikke at være der for dem, der har det værre end ham selv, når det udløser nogle konsekvenser, han slet, slet ikke havde forudset. Med på sit eneste råd har Tobias sin bedste ven Emil, så det kan kun gå galt …Fil størrelse: 2675 KB

Så har Mark Liebst, som er fra Haslev, igen begået en sjov og ærlig teenagebog, denne gang til drenge og piger fra 11-års alderen. Mark Libest første bog. Læs om Stop dig selv, Tobias!. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788776913786, køb den her Read Stop dig selv, Tobias! by Mark Liebst by Mark Liebst for free with a 30 day free trial. Read eBook on the web, iPad, iPhone and Android Share this event with your friends. Details Køb Stop dig selv, Tobias!. Det er henover sommeren før sjette klasse, at tingene begynder at ændre sig for Tobias.

Kropsbehåring kommer snigende, og hans. Stop Dig Selv, Tobias! bog: Det er henover sommeren før sjette klasse, at tingene begynder at ændre sig for Tobias.

Kropsbehåring kommer snigende, og.

Stop dig selv, Tobias! Det er henover sommeren før sjette klasse, at tingene begynder at ændre sig for Tobias. Kropsbehåring kommer snigende, og hans tissemand. Stop dig selv, Tobias! Liebst, Mark. Det er henover sommeren før sjette klasse, at tingene begynder at ændre sig for Tobias.

Kropsbehåring kommer snigende, og hans. Tobias er 13 år, og der er fuld fart på i hans beretning om sine pinlige hemmeligheder og vilde oplevelser med venner, fjender og allerhelst Malene Mark Liebst er klar med sin anden ungdomsudgivelse ‘Stop dig selv, Tobias!’ Haslev Boghandel, bliver det første sted bogen kan købes, når Mark kigger.

Stop dig selv, Tobias!

Leave a Reply