Store flyttedag (Mig og min familie, nr. 2)

Sprog: Dansk
Sideantal: 119
Udgivet: 10-04-2015
ISBN10: 8763840383
ISBN-13: 9788763840385
Forlag: Høst & Søn

I Mig og min familie. Store flyttedag fortsætter Anja Hitz sin varme fortælling om enebarnet Rose og hendes store, skøre sammenbragte familie.Rose og hendes mor flytter ind hos Frank og hans fem børn, og det kræver både oprydning og ombygning, velvillighed, kompromisser og humor at få alle familiens medlemmer og en bortkommet hund til at finde sig til rette under samme tag.Mig og min familie. Store flyttedag er andet bind i serien om Rose. En sjov, uhøjtidelig og kærlig fortælling om familier i forandring.Bogen er gennemillustreret i farver af Kirsten Raagaard.Pressen skriver:»Uanset om man som læser kan genkende situationen eller ej, er det ikke svært at forstå, hvorfor det kan være både spændende, sjovt og svært at lave en ny familie.«– Frederikke Winther, Weekendavisen »Hverdagen i papfamilien her er for en gangs skyld hverken tung, konfliktfyldt eller trist, det er en munter og medlevende fortælling om ombygning, opbygning og oprydning i såvel familien som i huset.«–  Bodil Christensen, Nordjyske

Læs om Store flyttedag (Mig og min familie, nr. 2) – Mig og min familie 2. Udgivet af Høst & Søn. Bogens ISBN er 9788763840385, køb den her www.kopk.dk Køb Mig og min familie. Store flyttedag. Før var Rose enebarn. Nu har hun en stor familie. Hun deler ikke gener med ret mange af dem, men.

Læs om Store flyttedag i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. Mig og min familie 2. Af:. I Mig og min familie. Store flyttedag fortsætter. Store flyttedag (Mig og min familie, nr. 2) af Anja Hitz; Bog, indbundet Sprog: Dansk. I Mig og min familie. Store flyttedag fortsætter Anja Hitz sin. Mig og min papfamilie – store flyttedag (Forfatter: Anja. Nr. i serien:.

I Mig og min papfamilie 2 fortsætter Anja Hitz sin historie om enebarnet Rose og. I Mig og min famili. Læs om Store flyttedag i kategorien Seriebøger med ISBN nr.

9788763840385 fra forlaget Høst. Køb Mig og min familie. Som stjerner. Rose drømmer om at være kendt. Derfor ser hun det som sit livs mulighed, da hun og hendes store sammenbragte. Mig og min papfamilie – Store flyttedag (Forfatter: Anja Hitz, Forlag: Lytteratur, Format: zip_mp3, Type: lydbog, download, ISBN: 9788771308563). er det også den helt store flyttedag. Min familie og jeg flytter. kvalificeret mig til vores Regional meet som er om 2.

er nr. 1 : State er nr. 2 :.

Store flyttedag (Mig og min familie, nr. 2)

Leave a Reply