Storvildt

Sprog: Dansk
Udgivet: 19-05-2016
ISBN10: 8793091931
ISBN-13: 9788793091931

På toppen af sin karriere dræbes den unge advokat Lise Thulin af fire skud fra en kikkertriffel.Kort efter findes liget af formuerådgiveren Jan Egebjerg på en golfbane.Der er tilsyneladende ingen sammenhæng mellem de to dødsfald andet end et navn: Martin Berg. Politiet leder desperat efter spor, mens morderen fortsætter sin brutale nedslagtning.Storvildt er en psykologisk krimi, der sætter fokus på konsekvenserne af jagten på penge, magt og prestige.”Masser af spænding, et godt plot og man kan se at forfatteren kender miljøet (…) Storvildt er en femstjernet psykologisk kriminalroman. Det lover godt for de næste to bind.”-Finn Hansen, Krimi-CirklenFil størrelse: 520 KB

Udbyttesjagt på bl.a. vildsvin mellem nordiske og tyske jægere Rypejagt med stående hunde. En film af Ulf Lindroth og Andreas Norin. SE DEN HER Den karelske bjørnehund er en middelstor jagthund, der er avlet til at jage storvildt f.eks. elg og bjørn. Under jagten er den trænet til at gø, og er en modig. Gamefair Jagt & Outdoor er mødested for jægere og andre naturelskere. Stort udvalg i jagtudstyr og beklædning. Verdens mest luksuriøse togrejse Rovos Rail er ferie, der kører på skinner med skyhøjt serviceniveau.

En adelig måde at se det ædle Afrika på.

Oplysninger om hvor du kan gå på jagt i Norge, de regler du behøver at vide, tips og fakta. Efter en hård bjergjagt på alaska lykkedes det at nedlægge denne flotte Dall-sheep vædder – august 2016 Fin orne fra nattejagt ved Alanya, Tyrkiet – november. Jagt og naturbøger. Boghandel og antikvariat med jagtbøger. Jagtbøger fra hele verden. Jagtfilm fra hele verden. Bøger om lystfiskeri, fluefiskeri med mere. Jagt og naturbøger. Boghandel og antikvariat med jagtbøger. Jagtbøger fra hele verden. Jagtfilm fra hele verden. Bøger om lystfiskeri, fluefiskeri med mere. Stalddørssalg er salg direkte fra primærproducenten til endelige forbrugere. Det kan være salg af frugt og grønt, svampe, tang og andre alger, snegle, slagtet.

Storvildt

Leave a Reply