Stråler

Sprog: Dansk
Sideantal: 59
Udgivet: 17-05-2013
ISBN10: 8763828634
ISBN-13: 9788763828635
Forlag: Samleren

Nikolaj Zeuthen udsender med Stråler sin fjerde bog og sin tredje digtsamling. Viddet, melankolien og det skæve blik på virkeligheden genfinder man i disse nye digte.Efter digtdebuten med Oliebål i 2009 udgav Zeuthen i 2010 den satiriske roman Verdensmestre, der blev rost af anmelderne for sit vittige og ømme, men også dybt anfægtende portræt af familielivet i det første årti af det nye årtusind. I 2011 udsendte han den anmelderroste digtsamling Frivers fra howitzvej. Nikolaj Zeuthen anses som et originalt og uforudsigeligt multitalent på den litterære scene.Pressen skriver:»Zeuthen totalsmadrer meget effektivt sin egen lyriske bygning, så den kan sende sine stråler ud i alle bizarre og bizart hverdagslige retninger.« **** – Mikkel Bruun Zangenberg, Politiken

31.08.2014 · Provided to YouTube by Universal Music Group International Sorte Stråler · Magtens Korridorer Før Alting Bliver Nat ℗ 2014 Universal Music (Denmark) A. Halvdelen af alle kræftpatienter vil på et tidspunkt i deres sygdomsforløb få brug for strålebehandling. Behandling med stråler gives nogle gange som eneste. 10.10.2017 · Som fornem finale på tre dage i godt selskab med hinanden var kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sammen … Alle danskere er udsat for ioniserende (radioaktive) stråler i hverdagen, men i meget små doser. Det betyder, at risikoen for at få kræft,… Ved strålebehandling påvirkes kræftknuden med ioniserende stråling – det vil sige energirige stråler, der påvirker cellernes arvemateriale, så de dør eller. Vi skelner mellem tre typer UV-stråler fra solen. Den mest farlige form af UV-stråler, UVC, absorberes af ozonlaget omkring jorden. De to andre typer er UVA og UVB. Solnedgang – Rørvig Smuk solnedgang over Dybesø med spejlinger af solens intense stråler i overfladen.

Solnedgang – Rørvig Den sidste del af solen er over. Centralt i gården finder du ‘Den franske trappe’, hvor du kan nyde din morgenkaffe i solens første stråler. Latinergården er den nye nabo i Latinerkvarteret,.

Stråler

Leave a Reply