Sunde vaner, smuk figur

Sprog: Dansk
Sideantal: 219
Udgivet: 05-01-2016
ISBN10: 8740022935
ISBN-13: 9788740022933
Forlag: Politikens Forlag

Sunde vaner smuk figur er en enkel og effektiv guide til at tabe sig og opnå drømmefiguren. Ved at følge bogens syv nemme trin i dit eget tempo vil du tabe dig og lære, hvordan du kan holde vægten resten af livet. Hvert trin består af en række små udfordringer, nemme øvelser, konkrete opgaver.

De fleste mennesker prøver sig frem med en række slankekure og forsøger at tabe sig uden succes. Siden det kan være svært ikke at vende tilbage til de gamle vaner, forklarer bogen hvorfor man falder i – samt hvordan du kan undgå det denne gang.

Sunde vaner smuk figur indeholder desuden en masse nemme, sunde opskrifter til hele familien.

Læs om Sunde vaner, smuk figur – 7 enkle trin til en krop, du elsker. Udgivet af Politikens Forlag. Bogens ISBN er 9788740022933, køb den her En enkel, men virkningsfuld guide til vægttab for dig, der flere gange har forsøgt at tabe dig uden succes og igen og igen oplever at falde tilbage i de usunde vaner. Sunde Vaner smuk figur er en klog og nænsom bog, der guider dig til effektivt vægttab og bedre balance. Sunde vaner Smuk figur er en enkel, men meget virkningsfuld guide til vægttab.

I 7 enkle trin hjælper jeg dig til både sunde vaner og en smuk figur. Så har jeg været i gang i en måned! Jeg er stadig meget positiv omkring forløbet, også selvom der ikke sker det helt vilde med spejlbilledet. Men jeg bliver ved. sunde vaner smuk figur Download sunde vaner smuk figur or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get sunde vaner smuk figur book now. Har du allerede Sunde vaner Smuk figur? Så giver jeg dig i stedet 200 kroners rabat på forløbet. Brug feltet til bemærkninger,. En enkel, men virkningsfuld guide til vægttab for dig, der flere gange har forsøgt at tabe dig uden succes og igen og igen oplever at falde tilbage i de Title: Sunde vaner smuk figur, Author: JP/Politikens Forlag, Name: Sunde vaner smuk figur, Length: 26 pages, Page: 1, Published: 2016-01-04. Køb ‘Sunde vaner smuk figur’ bog nu. Har du flere gange forsøgt at tabe dig uden succes? Oplever du igen og igen at falde tilbage i de usunde vaner?

Sunde vaner, smuk figur

Leave a Reply