Svigt

Sprog: Dansk
Sideantal: 512
Udgivet: 20-08-2012
ISBN10: 8792845037
ISBN-13: 9788792845030
Forlag: Hr. Ferdinand

Et lille amerikansk lokalsamfund må stå model til nogle dramatiske og yderst ubehagelige afsløringer efter en teenagers død.

I krimien “Svigt” af Karin Slaughter, bliver børnelæge og retsmediciner Sara Linton i selskab med sin eksmand Jeffrey Tolliver pludselig centrum for efterforskningen af rystende hændelser.

Et skænderi udvikler sig til et drab, og obduktionen af den døde afslører seksuelle overgreb og selvdestruktiv adfærd.

“Svigt” er en hjerteskærende fortælling om ondskab og om hvor galt det kan gå i en helt almindelig by. Den indeholder voldsomme emner, er spændende og tankevækkende.

‘En velskrevet og grundig fortælling om det store svigt over for dansk natur.’ – Skive Folkeblad ”Et flot bogværk og bør være kendt af enhver. Diktaturet i Aserbajdsjan har mellem 2012 og 2014 sendt milliarder af kroner gennem fire konti i Danske Bank Estland og videre til bl.a. skattelyselskaber. Efter dom mod Slagelse Kommune for mangelfuldt tilsyn med plejefamilie har Børns Vilkår har seks andre sager på vej om andre offentlige svig af udsatte. BvB | Se fotos og læs om byfornyede ejendomme: 2017-07-19T22:00:00Z: Se eksempler på ejendomme der er blevet byfornyet, og læs en kort tekst om, hvad. Ifølge en ekspert i brandsikring er det formentlig en kombination af flere svigt, der er årsagen til, at den dødelige London-brand kunne gå så galt Henrik Sass, Carsten Hansen og Mogens Lykketoft er langt fra tilfredse med Helle Thornings version af politik-årene i ny bog Havebænken er Havenyt.dk’s diskussionsforum. Her har du mulighed for at udveksle ideer og erfaringer med andre haveinteresserede. Drama. Jeanette vokser op med tre søskende i en fattig og dysfunktionel familie. Moderen, Rose, er en excentrisk kunstner, og den alkoholiserede. første, principielle MGO-sag afgjort. Voldgiftsretten har den 21. juni 2017 i den første, principielle sag om MgO-vindspærreplader placeret ansvaret hos. 26.03.

2012 · musikvideo lavet til sangen et hav af udstrakte hænder.

Svigt

Leave a Reply