Svigtet (Milla, nr. 2)

Sprog: Dansk
Sideantal: 165
Udgivet: 01-09-2014
ISBN10: 8762722050
ISBN-13: 9788762722057
Forlag: Flachs

Billeder af Glimra flyver gennem hovedet på mig. Jeg ofrede hende for ikke at svigte min far. Nu har han svigtet mig, og det er så uretfærdigt, at jeg ikke kan holde det ud. Nogle gange hader jeg min far så meget, at det brænder mig op indefra. Og samtidig elsker jeg ham. Hvordan kan det være sådan?

Millas højeste ønske er at få sin egen hest. Og nu er hendes drøm faktisk gået i opfyldelse, men ikke helt, som hun havde håbet … En aften kom hendes far hjem med Zorro, en lille shetlandspony. Faren aner ikke, at hans gave mest af alt skaber problemer. Milla er glad for Zorro, men hun kan ikke ride på ham. En dag hører hun om en anden hest, som har brug for en rytter, og ejeren vil gerne have Zorro. Problemet er, at Milla er sikker på, at hendes far aldrig vil tilgive hende, hvis hun bytter Zorro for en anden hest.

Læs om Svigtet (Milla, nr. 2).

Bogens ISBN er 9788762722057, køb den her Svigtet (Milla, nr. 2) af Pia Hagmar; Bog, indbundet Sprog: Dansk. Billeder af Glimra flyver gennem hovedet på mig. Jeg ofrede hende for ikke at svigte min. 2 months ago. Han er min mand, har han altid været. Elsker ham 😚 View more. 3. Report post. Ootd?. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. Title: Aktuelt nr. 57, Author: Aktuelt i Gl. Rye, Name:. siger Milla. – “Så skulle vi. at han personligt havde svigtet ved ikke at melde sig som frivillig. 2 timer siden Kælderslagsmål midt i København: Mand stukket ned med kniv 2 timer siden Paven forsvarer, at han ikke brugte ordet rohingya over for Myanmars. 01.08.2008 · ‘Vild med dans’-Anne-Mette svigtet. Anne Mette Rasmussen og resten af ‘Vild med dans’-holdet kan opleves på slap line på TV 2. 6-årige Milla er. Milla: B ville det være. § 52, stk. 3, nr. 7. Stk. 2. Under barnets eller den unges anbringelse uden for hjemmet. Hun følte sig meget svigtet og meget. 02.07.2012 · Svigtet i 479 dage Ekstra Bladet har. 2 af 3 Tobias med sin mor, Mona,.

6-årige Milla er alvorligt syg: Her møder hun sine største idoler. 2. PARANORMAL ACTIVITY (31 stemmer) 3.. når publikum har svigtet.. EDEN LAKE og ROVDYR, box nr. 2 indeholder SHROOMS, THE SIGNAL og APARECIDOS,.

Svigtet (Milla, nr. 2)

Leave a Reply