Syg eller Rask

Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Udgivet: 29-11-2016
ISBN10: 8771887520
ISBN-13: 9788771887525

Bogen er skrevet ud fra ønsket om at se sygdomme i et andet lys end bare en sygdom. Vi har alle en mulighed for at spotte sygdom før den bryder rigtigt ud, ved selv at analysere hvorfor første trin, nemlig symptomet, opstår. Bogen appellerer til, at Stat og Kommune skal blive bedre til at informere borgerne om de videnskabelige resultater som kostens indvirkning har på en lang række sygdomme.Bogens indhold beskriver både tankens kraft, kostens indflydelse samt åndsvidenskaben, som alle tre er vigtige parametre, hvis vi skal bevare det gode helbred.Bogen refererer til anderkendte forfattere som vidensskabeligt har undersøgt, hvorledes sygdomme opstår og hvorledes vi kan minimere dem bedst muligt.Fil størrelse: 788 KB

14.05.2014 · Treat the fam to 1 free month of YouTube Red. Ad-free music for up to 6 household accounts. Kan du spise og leve dig rask, selvom der er svær eller kronisk sygdom? Selvom du døjer med gener eller symptomer? Nogle gange er svaret ja. FRA SYG TIL RASK er Umahro Cadogans guide til at blive rask igen med kost, motion, bevægelse, søvn, afstresning og functional medicine – vind den her 21.02.2017 · http://www.

heilpraktikerskolen.dk Få hele forklaringen på heilpraktikeruddannelsen. Eller vær med på kurset “Homøopati – … Rask eller syg? Når der skal tages stilling til, om et barn er rask eller syg, er det vigtigste altid at vurdere barnets almentilstand. En påvirket almentilstand. 16-12-2015 Rigtig mange danskere har ondt.

Nogle har ondt i livet. Andre ondt i kroppen. Det gør, at det højeste antal nogensinde er sygemeldt og væk fra. Umahros kommende bog for alle der gerne vil selv vil gøre noget ved deres helbredsproblemer og sygdom, så man kan blive rask igen…eller i hvert fald have det. Hos TDC kan mange af medarbejderne blive hjemme med løn, når børnene er syge. Også selvom børnene er syge i dagevis, fortæller HR-direktør, Jesper Isaksen Fra syg til rask – Hver tredje i dette land går rundt og døjer med en til flere langvarige sygdomme.

Dette forløb er for dig! Kære Læser, Jeg håber du havde en skøn 1. advents-søndag igår. Det havde jeg. Jeg har været ret meget væk på farten med tourneen med mit foredrag ‘Fra syg.

Syg eller Rask

Leave a Reply