Tanker fra udkanten

Sprog: Dansk
Sideantal: 152
Udgivet: 11-05-2015
ISBN10: 8793328311
ISBN-13: 9788793328310
Forlag: Mellemgaard

Denne digtsamling handler dybest set om glæde – glæde ved livet, kærligheden, naturen og det at bo på landet i frie omgivelser, nær mark og skov. Der er også tanker vedrørende livets mange sider og tanker om dets afslutning.

Der er også spark til tidens dårskab, overforbrug og mangel på fordybelse, suppleret med en sund undren over lidt af hvert – alt med humoren i behold og skrevet i et sprog, der er til at forstå. Og der er mærkværdige digte. Fantasi og drømme kan føre dig mange steder hen – også på afveje i sindets dybder. Rejs med – du vil både glædes, forundres og blive eftertænksom.

Uddrag af bogen

Det sker, at jeg falder

ned ad trapper

såmænd også op ad

samt over dørtrin

løse tæpper, hunde

trærødder, kantsten

ledninger, zinkspande

men, jeg falder også for

kvinder, børn, træer

kattekillinger, hestemuler

små dieselbiler, skriftsteder

underfulde bøger

og så det bedste!

Det sker

at jeg falder i –

falder i staver!

Først dér kommer livet

rigtigt til syne!

Om forfatteren

Henning Ahle Fjord (f. 1939) er tidligere revisor og seminarieuddannet voksenunderviser. Han har hele livet arbejdet med billeder og skåret i træ, og er efter pensionen debuteret som poet og foredragsholder. Hans motto er: Lær at se – find dig selv. Besøg ham på www.fjordmand.dk.

Finn Tanker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra 6 Søkemotorer. Den komplette oversikten · Informasjon 24/7 · Wiki, nyheter, med mer Læs om Tanker fra udkanten i kategorien Digte med ISBN nr. 9788793328310 fra forlaget mellemgaard.

Denne digtsamling handler dybest set om glæde – … 08.07.2010 · I visse perioder kan en særhed komme over mig, mest om natten og på øde veje. Sorte skovstrækningers særegne indflydelse – så jeg spiller franske. Denne digtsamling handler dybest set om glæde – glæde ved livet, kærligheden, naturen og det at bo på landet i frie omgivelser, nær mark og skov. Forfatter: Henning Ahle Fjord, Titel: Tanker fra udkanten, Pris: 133,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Et gufs unnslipper utkanten og setter i gang en umerkelig blafring i gallerienes krigsbanner der de peker bakover i. Rekker av tanker er spredd blant salmer i. Tanker fra udkanten (Forfatter: Henning Ahle Fjord, Forlag: mellemgaard, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788793328310) ‘Å tenke grønne tanker’. I 1994 etablerte han The Beck Institute for Cognitive Therapy and Research i utkanten av Philadelphia,. Læs om Tanker fra udkanten. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788793328310, køb den her Sandelig om ikke min bog ‘Tanker fra udkanten’ er valgt som den bog, man i en studiekreds i det ‘Djurslandske’ vil beskæftige sig med her i nogle vintermåneder. Mener, at min digtsamling ‘Tanker fra udkanten’ bør læses af mange! Den ligner ikke det, der udgives i dagens Danmark, fordi jeg har en rimelig alder som debutant. Finn Tanker.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra 6 Søkemotorer. Den komplette oversikten · Informasjon 24/7 · Wiki, nyheter, med mer

Tanker fra udkanten

Leave a Reply