Terror og film

Sprog: Dansk
Sideantal: 248
Udgivet: 19-02-2010
ISBN10: 8771247327
ISBN-13: 9788771247329

Populærkulturens spillefilm er meget mere end blot underholdning. I denne bog demonstrerer 10 yngre forskere, hvordan en række udvalgte spillefilm kan tjene som ramme om en analyse og diskussion af væsentlige spørgsmål relateret til terror og terrorbekæmpelse: Hvad er præventiv krig, og hvilke problemer er forbundet med denne form for krigsførelse – se Minority Report! Hvad er argumenterne for og imod anvendelse af tortur i forsøget på at komme terroren i forkøbet – se The Siege! Hvordan former den stigende overvågning vores adfærd – se The Truman Show! Hvordan kan vi beskrive forholdet mellem medierne og terroristerne – se Mad City!Filmmediet fungerer som en form for eksperimentarium i forhold til komplicerede moralske og politiske spørgsmål. Derfor kan film anvendes som en pædagogisk løftestang i forståelsen og diskussionen af mulige løsninger på udfordringerne for nutidens samfund.Terror og film åbner for en anderledes og sjovere måde at lære på – og dermed for en mere varieret og inspirerende undervisning i fx gymnasiet. Ved at tage udgangspunkt i, hvad vi allerede ved fra timerne foran lærredet eller skærmen, men måske ikke har begreber for, letter bogen forståelsen af, hvad terror er, og hvilke problem der der rejser sig i forsøget på at bekæmpe den.Fil størrelse: 448 KB

30.11.2017 · This feature is not available right now.

Please try again later. The distinction between horror and terror is a standard literary and psychological concept applied especially to Gothic literature and film. Terror is usually. nutidens samfund.Terror og film åbner for en anderledes og sjovere måde at lære på – og dermed for en mere varieret og inspirerende undervisning i fx gymnasiet. Get this from a library! Terror og film. [Carsten Bagge Lausten; Kasper Vandborg Rasmussen;] 01.

12.2017 · Denne video handler om Terror, tidslinje. Denne video handler om Terror,. Charlotte og Sarah, terror film – Duration: 2:35. Sarah Vester Kongsted 6. Terrorister har kapret et passagerfly og tvunget piloten til at sætte kurs mod et fyldt fodboldstadion.. terror-aka-the-verdict-tv-film-tv. Terror. Tytuły filmu Terror barbarzyńców (1959) – informacje o filmie w bazie Filmweb.pl. Oceny, recenzje, obsada, dyskusje wiadomości, zwiastuny, ciekawostki oraz galeria. Dans Film Se Film Terror Trail Film Online.

Opret en konto (GRATIS) og få adgang til at se eller downloade ubegrænsede fulde film i bedste videokvalitet. TV: Her misbruges dansk film til terror En af verdens mest efterlyste terrorister har taget dele af dansk dokumentar om chokoladeindustrien til sin egen propagadafilm.

Terror og film

Leave a Reply