Til blå Bjarne

Sprog: Dansk
Sideantal: 213
Udgivet: 18-08-2016
ISBN10: 879330885X
ISBN-13: 9788793308855
Forlag: Skriveforlaget

Rasmus Stoklund Holm-Nielsen er socialdemokratisk folketingskandidat i Halsnæs- og Frederikssundkredsen, og med sin bog Til Blå Bjarne lægger han op til en debat om Socialdemokratiet, globaliseringen og fremtiden.

Rasmus argumenterer i bogen for, at globaliseringens konsekvenser for danskerne på godt og ondt er blevet større siden den kolde krigs afslutning, Sovjetunionens sammenbrud, internettets udbredelse og det øgede samarbejde i EU med menneskers og varers fri bevægelighed over landegrænser. Det har udfordret Socialdemokratiet, og ifølge Rasmus bliver Socialdemokratiet kun det vigtigste danske parti i det 21. århundrede, hvis man formår at drage omsorg for danskernes hverdag, tryghedsfølelse og fremtidsdrømme. Rasmus mener samtidig, at Socialdemokratiet skal fastholde, at Danmark er et af de lande i verden, som har vundet mest på globaliseringen – og de socialdemokratiske svar på de udfordringer, globaliseringen medfører, skal i modsætning til den globaliseringsangst, Dansk Folkeparti tilbyder, have fokus på fremtidens arbejdspladser, uddannelse og en stram udlændingepolitik.

Bogen er dedikeret til Blå Bjarne. En modelperson, som Socialdemokratiet opfandt, og som repræsenterer et lidt karikeret segment af privatansatte faglærte mænd i blåt Kansas-arbejdstøj, der siden 2001 har stemt på Venstre og Dansk Folkeparti i stedet for Socialdemokratiet. Hvis Socialdemokratiet ikke nu eller i fremtiden formår igen at blive Blå Bjarnes førstevalg, er partiets afstand til den historiske rolle ifølge Rasmus blevet for stor.

Baggrund. Bjarne Corydon er født og opvokset i Kolding, som søn af anlægsgartner Arne Corydon og sekretær Tove Corydon.

Faren arbejdede på kirkegården i Kolding. Udvalgte Artikler. Aidt: Da min søn døde, mistede jeg evnen til at læse; 3 nye norske forfattere at slå SKAM-feberen ned med; Vinterbørn har et ganske særligt. Highway 1 i Californien er en af de smukkeste køreture i verden. Se min guide til Highway 1 ned langs Californiens Stillehavskyst fra San Francisco til Los Angeles Hjælp til børns sproglige udvikling. Projektet har som hovedformål at opkvalificere pædagogers og kommunale nøglepersoners arbejde med børns sprogudvikling, og. Har i billeder eller en oplevelse i vil dele med os, kan det godt lade sig gøre på Columbus. send en mail til [email protected] Søg blandt alle vores brugte biler. Hos Bjarne Nielsen har vi altid et stort udvalg af brugte biler – brug søgefelterne, og find din næste drømmebil. S. SAABY Ella. SAABYE Erhard Johannes. SAABYE Svend. SABROE Axel S. SABROE Povl. SACHS Jan. SADOLIN Dan. SADOLIN Ebbe. SAERENS Edouard. SAGILD Carl. SAGILD Uffe. På Kendte.dk kan du læse om de kendte, hvad hedder de rigtigt, hvad lavede de før de var kendt?.

Læs mere her på Kendte.dk.

Velkommen til Aalborg Friskole! Velkommen til Aalborg Friskoles hjemmeside! Vi har i over 30 år været en dynamisk og kreativ skole, uden et ensidigt pædagogisk. Højskolesangbogen er den mest udbredte sangbog i Danmark. Den er bredt anerkendt for at medtage de vigtigste sange fra den danske kulturarv. Den er udkommet i nu 18.

Til blå Bjarne

Leave a Reply