Træernes hemmelige liv

Sprog: Dansk
Sideantal: 216
Udgivet: 30-08-2016
ISBN10: 8771598774
ISBN-13: 9788771598773

EN KÆRLIGHEDSERKLÆRING TIL SKOVEN. Der sker de forunderligste ting i skoven: Træerne kommunikerer med hinanden. De drager ikke kun kærlig omsorg for deres afkom, de tager sig også af deres gamle og syge naboer. Træer har både følelser, fornemmelser og hukommelse. Det lyder måske utroligt – men det er sandt. Skovfoged Peter Wohlleben kaster nyt lys over skovenes tætte tykninger og giver os et overraskende indblik i en hemmelighedsfuld verden. I sine fascinerende beretninger om træernes uanede evner trækker han både på egne erfaringer og på de nyeste videnskabelige opdagelser.Træernes hemmelige liv er solgt i mere end 400.000 eksemplarer i Tyskland og er strøget ind på bestsellerlisterne verden over.Fil størrelse: 8114 KB

Læs om Træernes hemmelige liv. Bogen fås også som E-bog eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788771598766, køb den her En kærlighedserklæring til skoven. Peter Wohlleben er økologisk tysk skovfoged og forfatter til bestselleren Træernes Hemmelige Liv. Bogen består af 36 korte. Køb ‘Træernes hemmelige liv’ bog nu. TRÆERNES HEMMELIGE LIV er skrevet af skovfoged Peter Wohlleben. Bogen er blevet kaldet en kærlighedserkl. Kan træer lide at ligge i ske? Er træer socialt indstillede? Kan træer tælle? Få svarene i denne interessante bog om træernes hemmelige verden. Das geheime Leben der Bäume, træernes hemmelige liv, er et seriøst faglitterært værk skrevet af skovløber og forstspecialist Peter Wohlleben,.

Det er med en vis skepsis, man går til Peter Wohllebens bog »Træernes hemmelige liv«.

For ifølge den tyske skovfoged kan træer udvise både intelligens og. Træernes hemmelige liv. af Peter Wohlleben ”En kærlighedserklæring til skoven” Der sker de forunderligste ting i skoven: Træerne kommunikerer med hinanden. Træer har følelser, hukommelse og har måske endda et sprog. Det mener i hvert fald Peter Wohlleben, som har skrevet bestselleren ”Træernes hemmelige liv”. Læs om Træernes hemmelige liv i kategorien Naturvidenskab div. med ISBN nr. 9788771598766 fra forlaget People’s Press. Skovfoged Peter Wohlleben giver læseren et. Træernes Hemmelige Liv bog: ”En kærlighedserklæring til skoven” Der sker de forunderligste ting i skoven: Træerne kommunikerer med hinanden. De.

Træernes hemmelige liv

Leave a Reply