Turen går til Marokko

Sprog: Dansk
Sideantal: 120
Udgivet: 04-08-2015
ISBN10: 8740018849
ISBN-13: 9788740018844

BOGEN DÆKKER Marrakesh, Atlasbjergene, Agadir og Essaouira, ørkenen og oaserne i syd, Rabat og Casablanca, kongebyerne Fès og Meknès samt Tanger og Rif bjergene. Guiden giver indblik i livet i Marokko og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om landets historie, kunst og kultur, mad og drikke, natur og geografi. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort.Fil størrelse: 30796 KB

er et selskap med lang erfaring innen høyfjellsturer i forskjellige deler av verden. Marit Andreassen er sosialantropolog og har hatt turer til KILIMANJARO 58 ganger. Mangler du reisefølge til Marokko i mars? Bli med til Marrakech! Sjarmerende Essaouira og deilige Agadir lokker også. Også tid til shopping og hammam. Vi har pakket vort trekkingudstyr og bliver hentet af minibusserne, som kører os fra sletten op i bjergene til Imlil. Her snører vi støvlerne og går den sidste. Vi tilbyder salg og service af langt de fleste mærker. Kom trygt til os, når eller hvis du har spørgsmål om din motorcykel, om vedligehold eller søger råd og. Caminoen fra Sarria til Santiago de Compostela. Turen er kategori 2-3. Turen starter i Sarria og går gennem frodige skove, bølgende bakker og gennem små landsbyer. Vil du reise til et land hvor både natur og kultur er helt forskjellig fra Norge? Vår vandretur i Marokko lar deg se spektakulær natur langs Atlasfjellene og det. Aktiv ferie i Italien Tag med Topas på en uforglemmelig ferie i Italien. Er du til aktiv ferie og holder af vandring, trekking og cykling i naturskønne omgivelser. På oplevverden.

nu finder du inspiration til din næste rejse og til netop den rejse du drømmer om. Find rejseoplevelser og artikler fra Afrika, Asien, Europa. 11-dages flodkrydstogt med dansk rejseleder og tid i både Moskva og Skt. Petersborg.

Turen går gennem de naturskønne søer Onega og Ladoga og stopper ved smukke. Rejs på vandreture med Ruby Rejser. Tag på vandreferie med Ruby Rejser og oplev verdens smukke natur.

Vandreture er en anderledes og aktiv ferie der kan nydes på.

Turen går til Marokko

Leave a Reply