Universet i seks dimensioner

Sprog: Dansk
Sideantal: 396
Udgivet: 07-04-2015
ISBN10: 8771287566
ISBN-13: 9788771287561
Forlag: Rosenkilde og Bahnhof

HVOR BOR VORES BEVIDSTHED? HVAD ER ÅNDELIGHED? HVAD ER MAGI?

Universet i seks dimensioner er en populærvidenskabelig bog om det paranormale. Bogen er skrevet af tyske Illobrand von Ludwiger og fremsætter en teori for to ekstra dimensioner, ud fra hvilke åndelige, bevidsthedsmæssige og paranormale fænomener kan forklares. Ludwiger skriver bredt om det paranormale, idet han mener at have fundet en teori, som fremtidig forskning bør arbejde videre på. Universet i seks dimensioner argumenterer for, at videnskaben ikke bør fornægte fænomener som f.eks. astralrejser, magi og tankeoverførsel, blot fordi man ikke kan bevise sådanne fænomener ud fra videnskabens egne regler. Ludwiger mener, at det ganske enkelt ikke er en videnskabelig tilgang. I stedet bør videnskaben have en mere åben tilgang og søge at undersøge fænomener, som mange mennesker unægteligt oplever.

Om forfatteren: Illobrand von Ludwiger (født 1937) har studeret fysik, kemi, matematik og astronomi på universiteterne i Hamborg, Erlangen samt Göttingen og er uddannet astrofysiker siden 1964. Han har som fysiker og systemanalytiker arbejdet i luft- og rumfartsindustrien i 30 år (bl.a. for Europas største luft- og rumfartskoncern: EADS) samt for militæret i USA, Frankrig og England. Han har skrevet en del populærvidenskabelige værker og en lang række videnskabelige bidrag til konferencerapporter, tidsskrifter samt antologier (bl.a. om Heim’sk kvantefeltteori). Hans bøger er indtil videre blevet oversat til bulgarsk, engelsk, japansk, tjekkisk og nu for første gang dansk. Universet i seks dimensioner er ikke alene den seneste, men også en af hans absolut vigtigste bøger.

Om oversætteren: Loránd-Levente Pálfi har en sprogvidenskabelig baggrund (lingvistik) med speciale i leksikografi. Han har publiceret i mange nationale og internationale tidsskrifter (både videnskabelige og populærvidenskabelige) og i fagbøger – bl.a. gennem Oxford University Press, De Gruyter, Det Kongelige Bibliotek (i Danmark) og Det Ungarske Videnskabernes Selskab. Hans hovedværk er Leksikon over ordbøger og leksika (2011). Den yderst kompetente oversætter har gjort bogen mere læsevenlig og forståelig og forsynet den med mange forklarende noter.

Paddington har dog meget travlt, da hans elskede tante Lucy snart fylder 100 år, og han er derfor på jagt efter den perfekte gave. Den finder han endelig i Hr. Oplev Citroën C3, en kompakt mellemklassebil med et nyskabende design, en stærk personlighed og nyttige teknologier som integreret kamera. I cirkus er alt, som det plejer. En hyggelig rodebutik med plads til magi og voksne, der gider lege. Cirkusbarnet Ramona elsker livet i og uden for manegen og ikke. I vikingetiden var magi, kaldt ‘sejd’, for de fleste mennesker en realitet, og guden Odin var den store magiker. I sagaerne omtales flere mandlige end kvindelige. Alkymi (eller alkemi) er en tidlig videnskabelig og filosofisk praksis, der kombinerer kemi, metallurgi, fysik, medicin, astrologi, semiotik, mystik og kunst. Klik på den ønskede dag og reserver eller køb dine billetter. Bemærk, at rabatter, f.eks. børnerabat eller gavebilletter, ikke kan købes/indløses på nettet. Vi skyder julemåneden i gang med et knaldtilbud! På søndag kan du nemlig komme i biografen for kun 50 kr. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter.

Allermest er han dog spændt på at møde den mystiske gæst Julen, som – i bogstaveligste forstand – snart banker på det lille mumihus. I ”Mumitroldenes. PRINCE – SIGN O `THE TIMES – 30 års jubilæum på Prince-koncert fredag 8. december kl. 21.15 i ny digital restaureret version. Vises på Lidos største lærred i. Sony forsøger igen at klemme markedets bedste elektronik i et kompakt format. I år lykkedes det ikke.

Universet i seks dimensioner

Leave a Reply