Varslet

Sprog: Dansk
Sideantal: 350
Udgivet: 10-02-2011
ISBN10: 875670139X
ISBN-13: 9788756701396

Gabrielle Fox kommer sig ovenpå en frygtelig bilulykke og forsøger at genopbygge sin karriere som psykolog. Men efter at hun får en ny patient, Bethany Krall, en morderisk teenager med paranoia, begynder hun at frygte, at hun måske har begået en fejl ved at arbejde med Bethany.Bethany er vokset op i skyggen af evangelistiske tvangstanker, hun er voldelig, desillusioneret og insisterer desuden på at kunne se ind i fremtiden. Gabrielle tolker disse tanker som en vrangforestilling af dommedag. Men da forskellige katastrofer begynder at finde sted nøjagtig på de dage, som Bethany har forudsagt, og en højt estimeret fysiker pludselig også optræder i ligningen, intensiveres dommedagsgåden. Er den selvudnævnte Nostradamus fra den lukkede afdeling den ultimative manipulator, eller er det muligt, at hun faktisk er en form for budbringer i en skala, som ingen før har oplevet?Vanvittig spændende. Mareridtsfremkaldende. Nær fremtidsroman med aktuelt klimatema krydret med religiøst vanvid. Morderisk forstyrret teenagers paranoia.Bogen udkom sommeren 2009 i Storbritannien til fabelagtige anmeldelse og er valgt som ´Hovedbog i TV Bogklubben på Channel 40´, hvilket har givet den en enorm eksponering i England. Romanen har fået ubeskriveligt gode anmeldelser.Fil størrelse: 467 KB

We would like to show you a description here but the site won’t allow us. Bli varslet! Kommuner i hele Norge benytter Varsling 24 for utsendelse av meldinger til innbyggere via SMS, epost og telefonoppringing.

I noen. DMI udfører, indsamler og bearbejder meteorologiske klimatologiske og oceanografiske målinger/iagttagelser samt udfører måling, indsamling og bearbejdning af.

et varsel – varslet – varsel – varslene. Nynorsk; Synonymer. advarsel, beskjed, frist, tegn. Oversettelser. Beskjed. engelsk: notice. Antall funnet 199Start 0. Ant Ord Lengde Ord Id; 1: 2: sa: 3322: Synonym : 1: 4: akta: 19691: Synonym : 1: 4: mana: 19677: Synonym : 1 Ved større ulykker eller katastrofer kan myndighederne advare borgerne på flere måder. Normalt sker det via pressen samt fx myndighedernes profiler i sociale. Usædvanligt forlags-stunt: pengene retur, hvis du ikke bryder dig om bogen! Men det gør du! Forestil dig en ubærlig varm engelsk sommer i en sandsynlig fremtid. 16.03.2017. Nyhed. Afskedigelse af medarbejder efter varslet fædreorlov var uberettiget. Arbejdsgiveren kunne ikke løfte bevisbyrden for, at. Usædvanligt forlags-stunt: pengene retur, hvis du ikke bryder dig om bogen! Men det gør du! Forestil dig en ubærlig varm engelsk sommer i en sandsynlig fremtid.

Varslet

Leave a Reply