Vintergæk

Sprog: Dansk
Sideantal: 338
Udgivet: 19-01-2016
ISBN10: 8771295593
ISBN-13: 9788771295597
Forlag: Klim

Storskrift

1 bind

“En fantastisk thriller, som tegner et stemningsmættet billede af det dekadente, korrupte Moskva i røverkapitalismens sidste tid.”

Leif Davidsen

Engelske Nick Platt arbejder som advokat i Moskva – en by fuld af fristelser og korruption, hurtige penge og armod. Hans arbejdsopgaver består, med hans egne ord, i at ‘smøre læbestift på svin’. En dag redder han to søstre, Masja og Katja, fra en lommetyv, og snart er de unge kvinder en del af hans natteliv, som optager ham mere end de dubiøse forretninger, han er med til at afvikle om dagen. Nick falder for Masja, og uden at registrere det sendes han ud i et moralsk frit fald – indtil han befinder sig midt i et spind af bedrag og løgne, hvor byens mørke hemmeligheder og hengemte lig først kommer til syne som vintergækker, når den dybe sne endelig smelter bort i det første forår.

’Vintergæk’ er en medrivende thriller, en Moscow noir om erotisk besættelse, selvbedrag og fortabelse i det postkommunistiske Rusland, hvor en indarbejdet kamp for overlevelse overskygger mere luftige idealer. over.

“Stram, betagende … En fuldstændig forførende debut.”

The Times

“En elektrificerende omgang … angriber alle ens sanser med sin kraft og poesi og efterlader læseren overvældet og sulten efter mere.”

The Independent

Nu synger vinteren på sidste vers, for en vintergæk har stukket snuden frem og gjort det klart, at nu skal der sendes gækkebreve, der skal skrives navne med. Lige nu pibler det op af jorden med farvestrålende gule erantis og de lidt mere undselige, men også mere stilfulde vintergækker, og de første spæde. Learn.

Our Learning Center has a wealth of information to help everyone from brand new beginners to experts develop their skills for a lifetime of yarn crafting pleasure. Vi har et kæmpe udvalg af prydløg til gode priser og tilbyder som de eneste i Danmark at sende det eksakt antal løg du ønsker. God Service Billig Fragt! Latin Dansk Dansk Latin Blomsternavne Latin/dansk Blomsternavne dansk/latin Ismene Hymenocallis Porcelænshyacint Puschkinia Libanotica Ixia Kronlilje Pragtlys Eucomis Botaniske illustrationer er som to fortællinger i én, for ikke alene skal billedet stå for dokumentarisk nøjagtighed, men samtidig skal det ånde af så meget liv. Tid til blomsterløg – det er lige nu, du skal lægge forårsløg – og måske prøve nogle nye, lidt vilde idéer af. Velkommen til Medicinuter.dk – websitet om planterne og deres brug gennem tiderne. Du finder oplysninger om planterne ved at vælge fra plantelisten herunder, eller. Krokus. I de lange, mørke vintermåneder lyser erantis og vintergæk op, de trodser kulde og sne, men først når krokusen folder sine blomster ud i haver og parker. Høsttidløs stammer oprindeligt fra Mellemøsten og Sydøsteuropa, men har bredt sig til store områder af Syd-, Central- og Vesteuropa. Derimod findes den kun.

Vintergæk

Leave a Reply