Vores Vanløse

Sprog: Dansk
Sideantal: 171
Udgivet: 02-01-2014
ISBN10: 879200010X
ISBN-13: 9788792000101
Forlag: Forlaget Bostrup

Vanløse er en bydel i den vestlige del af Københavns Kommune. Med omtrent 37.000 indbygere er Vanløse den af bydelene i Københavns Kommune, der har færrest indbyggere og som arealmæssigt er den næstmindste. I Vores Vanløse får du intet mindre end 50 erindringsglimt, der alle er skrevet af Vanløse-borgere, der enten har boet i Vanløse eller der bor der nu.

Nogle af erindringerne i Vores Vanløse tager dig tilbage til middagsselskaberne i 1950’erne, mens andre giver dig et indblik i de glade 1970’ere og marxisternes planlagte revolution.

24.06.2009 · vanløse på speed. bygge og kran arbejde af butikscenter kronen vanløse – husum gladsaxe bagsværd – Duration: 4:58. skyline domus vista 154 views Vores Vanløse Forlagets beskrivelse Vores Vanløse består af 50 erindringsglimt, der alle er skrevet af nuværende og tidligere Vanløseborgere. 🌟KONKURRENCE 🌟 Har du mødt vores nye isbjørn på 1. sal? Den skal have et navn! Kom op i Kronen Vanløse og tag et selfie med den, og giv os din ide! Vi serverer dansk smørrebrød i Vanløse efter alle kunstens regler. Besøg os på vores adresse i Vanløse. Læs mere om os her → SF Vanløse, Vanløse, Denmark. 313 likes. Hvis du gerne vil i kontakt med partiforeningen, kan du kontakte vores formand Nis Vinæs Nielsen på. Get this from a library! Vores Vanløse : erindringsglimt. [Lise Bostrup;] Bestil lækker pizza online hos Vanløse Pizzaria ♥ Bedste pizzaria i Vanløse Bedste priser HURTIG. Via vores app har du mulighed for at se hele. Get this from a library! Vores Vanløse : erindringsglimt. [Lise Bostrup; Baard Owe;] Hos Vanløse køreskole, er vores kørelærere er altid velforberedte og opdaterede på de nyeste regler, det sikrer dig at du får den bedst mulige undervisning. Læge Paul Amberg. Klinikken har LUKKET for tilgang af nye patienter.

Du SKAL være tilmeldt patient via borgerservices for at benytte hjemmesiden

Vores Vanløse

Leave a Reply