Word 2010 - genvejstaster

Sprog: Dansk
Udgivet: 11-12-2016
ISBN10: 8740433471
ISBN-13: 9788740433470

E-bog med alle genvejstaster opstillet i alfabetisk orden. Ved afvikling gennem Adobe Reader får du også søgefunktion og adgang til at indlægge egne kommentarer.Fil størrelse: 778 KB

Læringsplan for Word til Mac 2011. Video: Fjerne en baggrund i et billede (på engelsk) Video: Grundlæggende om at kopiere og indsætte. Video: Føj en dekorativ. Hævet og sænket skrift henviser til tal, der er placeret henholdsvis lidt højere eller lidt lavere end teksten på linjen. En talreference for en fodnote eller. Lær at oprette en indholdsfortegnelse i Word, samt at opdaterede og rette den til. Forklares trin-for-trin med billeder og eksempel – perfekt for begyndere. Vi har Danmarks bedste hold af SharePoint konsulenter, der har stor erfaring med at implementere SharePoint og tillægsløsninger i store og små virksomheder. Udskriv dine faktura, tilbud, følgesedler mv. med PDFmail for Navision, Attain, Dynamics NAV Er du ny i Excel? Proximos grundlæggende Excel kursus lærer dig Excel fra bunden. Support, øvelsesfiler (og meget mere) er inkluderet. Læs mere her.

Et online testværktøj, der kortlægger dine digitale kompetencer på 16 forskellige områder Nye punkter, eller punkter der er rettet siden version 7.2.8 er beskrevet herunder. · Ny funktion, hvor det er muligt at indtast en persons.

Word 2010 – genvejstaster

Leave a Reply