Yacoubians hus

Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Udgivet: 25-08-2014
ISBN10: 879316629X
ISBN-13: 9788793166295

___________________________________________”Yacoubians Hus er en roman, som ingen elsker af romaner vil kunne lægge fra sig uden at elske romaner endnu højere […]. Aswany skriver på et niveau, som hæver ham op i verdenslitteraturen. Denne egypter er en Balzac med sans for den store menneskelige komedie. Yacoubians Hus er en af de mest solgte romaner i Mellemøsten nogensinde […]. Nu er den her, og ingen bliver skuffet. Sikken et hus, Yacoubinas hus.”– PolitikenEn sprudlende roman om sex, religion, politik, penge, magt, afmagt – og kærlighed.Aswany tegner et enestående, farverigt og kompromisløst portræt af livet i det moderne Kairo – et modsætningsfuldt sted, hvor de rige og magtfulde udnytter deres position, og hvor bestikkelse og korruption er en del af hverdagen.Romanen er elegant komponeret med Yacoubians Hus som samlingspunktet. Yacoubians hus er en smuk, gammel bygning i det centrale Kairo, hjemsted for en blandet skare af mennesker, fra rige forretningsfolk og fornemme aristokrater til fattige arbejdere, som har indtaget værelserne på bygningens tag. Skæbner væves sammen på kryds og tværs til en farverig mosaik.Det er barsk, smukt, fortvivlende, rørende og sindsoprivende, men alt imens ligger hverdagens rytme som en beroligende puls under denne usædvanlig charmerende og intense roman.Yacoubians Hus har tryllebundet den arabiske verden og har ligget på bestsellerlisterne i Egypten siden udgivelsen i 2002.“En charmerende og forrykt blanding af folkekomedie og samfundsskildring, hvinende satire og hårdhændet alvor, latterbrøl og knugende forfærdelse.”- Jyllands-Posten 5 af 6 stjernerFil størrelse: 538 KB

Egypten i ro og mag. Et Nilkrydstogt er en behagelig måde at opleve det traditionelle Egypten på. Fra soldækket kan du studere bønder i lange kjortler. Rejs til Hurghada i Egypten og oplev en badeferie med All Inclusive, sol, sandstrand og snorkling. Bestil ferien her. Krigeren. Det magiske hus i træet.Narnia, Dansk, GRÆSKARBANDEN GÅR UNDER JORDEN. Bog nr. 3.

Af Synne Graff. Illustreret af Jon Ranheimsæter.

Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.000 bøger. Mindst 75.000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk. Find Mit livs eventyr på GulogGratis.dk | Køb, salg og leje af nyt og brugt: Struktur – 16 objekter – forarbejder til Peter Louis-Jensen.

Forlag: Basilisk Udgivet: 2003. Antal sider: [17] ark (heraf [16] foldede ark a [4] Indbinding.

Yacoubians hus

Leave a Reply